Care este cea mai potrivita muzica pentru invitatii tai ?


Ingredientul principal al distracției este, cu siguranță muzica.

Ce muzică ar fi mai potrivită încât să ne placă nouă, mirilor, dar și invitaților noștri?

Muzica trebuie să fie pe toate gusturile la nuntă, astfel toată lumea va fi multumită.

Veți spune că e imposibil să mulțumești pe toată lumea...așa și este, dar majoritatea invitaților pot pleca de la nuntă pe deplin mulțumiți. 
Toate genurile muzicale trebuie îmbinate cu masură pentru fiecare invitat.
Și, cum rămâne cu muzica aleasă de miri? Gusturile noastre nu mai contează ?
Totuși e nunta noastră și vrem să ascultăm și ce ne place noua...
Muzica aleasă de miri trebuie atent selectată și repartizată pe întreaga perioadă a evenimentului.
Ascultăm ce ne place în momente în care nu deranjăm și stricăm distracția oaspeților noștri. 
De exemplu : avem niște balade rock sau melodii mai lente, dansante și mai puțin dansante. Cele mai puțin dansante le putem asculta pe toată perioada meselor, astfel nu riscăm ca muzica să fie plictisitoare în momente în care toată lumea vrea să se distreze.
Melodiile lente dansante se potrivesc de minune la inceputul unei reprize de dans.
În acest fel ne satisfacem și plăcerea de a asculta muzica care ne place nouă, dar oferim și posibilitatea invitaților noștri de a se distra.
Aștept și părerile voastre aici. Chiar dacă vă rupeți din timpul vostru cateva momente pentru a comenta subiectul, vă rog să o faceți. Vă mulțumesc.




9 comentarii:

  1. Profesionalismul lui Alin ne-a facut sa ne simtim extraordinar la un eveniment la care l-am si cunoscut si a reusit sa creeze o atmosfera absolut minunata , asa ca daca vrei o petrecere sau alt eveniment sa aiba succes apelati la serviciile lui si nu o sa fiti dezamagiti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Corujan Stefan Si Ancuta8 octombrie 2013 la 09:52

    Iti multumim pentru atmosfera create prin muzica pe care ne-ai oferit-o la nunta noastra. Noi si invitatii nostri fiind foart multumiti de serviciile pe care ni le-ai oferit, ringul de dans fiind in permanenta plin si asta numai datorita tie. Iti multimim frumos inca o data si te recomandam cu multa incredere pentru orice tip de eveniment.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daniel si Andreea Bucur9 octombrie 2013 la 11:48

    Multumim ca ai avut grija ca nunta noastra sa "sune" bine!!!
    Toata lumea s-a simtit bine, ringul a fost plin, intr-un cuvant ... distractie la maxim!
    Am apreciat ca ai tinut cont de preferintele si indicatiile noastre muzicale si profesionalismul de care ai dat dovada!

    RăspundețiȘtergere
  4. Muzica de la nunta noastra ne-a placut foarte mult, totul a fost ales cu un mare bun gust.
    De asemenea, s-a tinut cont de recomandarile si sugestiile noastre.

    Recomandam cu mare caldura,
    Bogdan si Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  5. Deja la al treilea eveniment impreuna!!! Primul a fost nunta unei prietene bune, unde l-am si cunoscut pe Alin si imediat ne-am dat seama de profesionalismul si priceperea cu care pune cap la cap melodiile, astfel incat toti invitati sa se ridice de la mese si sa danseze pe toata durata petrecerii.
    Urmatoarele doua evenimente...botezul nepoatei mele si apoi botezul baietelului meu, ambele evenimente foarte reusite, principalul factor caruia i s-a datorat reusita, fiind MUZICA!
    Multumim Alin!!!

    Andreea

    RăspundețiȘtergere
  6. Jos pălăria, Alin! Nu numai ca ne-ai anticipat gusturile pe ringul de dans, dar ne-ai și făcut să ne dorim ca petrecerea să mai dureze încă 3 zile, cel puțin! Multe mulțumiri,
    Oana, Nicu și Daria Urs

    RăspundețiȘtergere
  7. Citind postarile anterioare am realizat ca toti cei care te-au cunoscut iti atribuie exact acelasi calitati pe care ti le atribuim si noi: profesionalism, talent si pasiune pt ceea ce faci.
    Rezultatul muncii tale este EXCEPTIONAL, prin urmare am avut parte de o nunta deosebita, in care invitatii nostri au umplut ringul de dans si la ora 22:00 (proprietara restaurantului a fost impresionata de atmosfara creata si de faptul ca la o ora asa tarzie, pt o nunta de zi, ringul este plin!)
    Alin Krausz este un MUST HAVE la o nunta! Sunt convinsa ca cei care il vor alege nu vor regreta sub nici o forma.

    Alin, iti multumim pt atmosfera creata, pt interventiile tale in calitate de MC, pt faptul ca ai reusit sa-l determini pe sotul meu sa danseze... muuuult si la alte nunti nu numai la a noastra.
    Ne bucuram ca te-am revazut la botezul lui Marc. Ne vedem in 2015 in luna Mai :)

    Cu mult drag, Eliza si Ciprian

    RăspundețiȘtergere
  8. Iti multumim, Aline, pentru ca ai fost un DJ excelent la nunta noastra. A fost un eveniment atipic care a reunit oameni din toate regiunile tarii, eu fiind oltean si mireasa moldoveanca. Toti aveau gusturi diferite si nu se cunosteau intre ei, insa ai reusit sa gasesti un mijloc de a-i aduce in mod constant pe ring si sa creezi o atmosfera de neuitat !

    RăspundețiȘtergere
  9. Majoritatea celor care si-au exprimat recunostinta, felicitarile si toate celelalte cuvinte de lauda la adresa lui Dj Alin Krausz, au fost pana acum, bineinteles, fostii miri sau mirese care au colaborat cu el. Aceasta parere vine din partea unei domnisoare de onoare care a fost implicata de la cel mai mic detaliu in organizarea intregului eveniment pana la procesul de luare a deciziilor pentru nunta din 6 septembrie 2014, la care, maestrul platanelor, al butoanelor, al sunetului, volumului si al imbinarii excelente a stilurilor muzicale, a fost Dj Alin Krausz. Iti multumim ca ai reusit sa ne depasesti asteptarile, ca ai respectat in totalitate cerintele noastre, ai tinut minte si lucruri care pareau detalii nesemnificative, dar care, de fapt au contat enorm. Nu ai facut multe promisiuni inainte, dar calitatea muncii tale pentru evenimentul nostru, a fost excelenta! Prin urmare, toti invitatii si "actorii principali" au simtit asta si au trait niste momente unice. Promisiunea marcii Dj Alin Krausz este cu siguranta, Calitate prin Simplitate, prin Atentie deosebita pentru Detalii si imbinare deosebita si indrazneata a trecutului cu prezentul, a clasicului cu contemporanul, exact ceea ce noi am sperat doar sa primim. Iata ca se poate! Profesinalism de la A la Z. Din nou, iti multumim! Alina G

    RăspundețiȘtergere