Muzica...pentru toate gusturile...

Avand in vedere ca muzica este cel mai important aspect al unui eveniment am decis sa deschid seria unor comentarii pe acest blog in urma carora sa oferim celor care au nevoie, cateva sfaturi, pareri si impresii, totul pentru a avea garantia unui eveniment reusit. Dupa cum ziceam....un eveniment reusit...
Ce inseamna un eveniment reusit din punct de vedere muzical?

9 comentarii:

  1. Un eveniment este reusit din punct de vedere muzical atunci cand de-a lungul evenimentului muzica pusa aduce cel putin odata pe ringul de dans pe fiecare dintre participantii la eveniment. Practic DJ-ul trebuie sa simta sala, sa isi dea seama ce tip de oamenii sunt la eveniment si sa puna muzica pentru toate gusturile. Bineinteles ca trebuie insistat pe stilul muzical cel mai apreciat dar nu exagerat.

    Noi ne felicitam ca l-am ales pe Alin DJ la nunta noastra. Daca Alin este DJ la eveniment atunci 100% evenimentul este reusit din punct de vedere muzical. Sunt subiectiv dar este adevarul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult Ionut. Ai dreptate, toti invitatii trebuie sa fie "stimulati muzical" pana ajung cel putin o data pe ringul de dans. De multe ori acest lucru este putin mai greu de realizat datorita mai multor factori :
    In primul rand participarea voastra ca si miri la eveniment 100% si prezenta voastra pe ringul de dans antreneaza invitatii si motiveaza prezenta lor la distractie. Vom discuta mai multe despre acest aspect. Astept in continuare parerile voastre despre evenimentul perfect din punct de vedere muzical.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca principala greseala care se face la nunti este sa fie muzica care place doar unora, muzica de nisa sa zic asa. Bineinteles ca fiecaruia ne-ar placea sa ascultam la nunta ce ascultam acasa dar trebuie sa ne gandim la invitati, cum sa facem evenimentul sa fie un succes , sa sa simta fiecare invitat bine. De aceea egoismul muzical nu are rost asa ca fratilor, lasati-va pe mana profesionistilor:P Cum ar fi Alin, l-am intalnit la mai multe evenimente si pot sa spun ca desi nu imi palce doar muzica de un anumit profil m-a facut sa dansez si sa petrec o seara foarte reusita

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nunta mea a fost cotata drept "cea mai reusita nunta la care am participat" de catre majoritatea invitatilor! Principalul motiv: MUZICA! Toata lumea a dansat, inclusiv invitatii de la care nu m-as fi asteptat!
    Un eveniment reusit este acel eveniment care reuseste sa faca lumea sa se simta bine, sa ramana in memoria celor prezenti ca o amintire de neuitat. Alin, datorita tie, cel mai important eveniment din viata mea, a reusit sa ramana o amintire minunata in mintea tuturor celor prezenti, care si azi, dupa mai bine de jumate de an ma suna sa imi ceara sfaturi si referinte pentru propriile evenimente!
    Un alt aspect foarte important este acela ca ai iesit invingator in lupta cu oboseala si ai pus muzica DE DANS, pana cand a plecat si ultimul petrecaret, adica pana in jurul orei 3 am, in conditiile in care nunta a fost de zi! Bravo Alin, la alte nunti, DJ-ii schimba stilul muzical la 22:00, tu in schimb, ne-ai fost alaturi pana la final. :)
    Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nunta voastra a fost una reusita deoarece v-ati distrat si voi alaturi de invitatii vostri. Daca evenimentul e organizat pentru a se distra si organizatorii nu doar de forma, succesul acestuia e garantat. In alta ordine de idei mirii trebuie sa isi ia in serios rolul din acea zi, din toate punctele de vedere, dar cel mai important e sa nu uite sa traiasca clipele minunate oferite de evenimentul...poate unic in viata lor.
    Pe de alta parte durata unei petreceri o stabilesc mirii nu doar muzica si, binenteles invitatii. Buna dispozitie e data si de voi.
    Secretul, as spune eu, este ca mirii sa ramana pe ringul de dans dupa prezentarea si servirea tortului. De ce? E simplu : invitatii vor ramane in continuare pe ringul de dans alaturi de miri iar "pliculetele" multe asteptate si urarile se amana putin iar distractia continua. Pana cand? Pana se simte lumea bine. Oricum nu veti pierde nici o urare, invitatii se vor distra in continuare si nu vor pleca fara sa o faca. Nu vor forma o coada interminabila langa masa mirilor pentru ca inca voi traiti din plin ultimele clipe ale distractiei.

    RăspundețiȘtergere
  7. Un eveniment reusit d.p.d.v. muzical este ceea ce tu reusesti de fiecare data - sa iei publicul dat( format de multe ori din oameni extrem de diferiti)si sa-l faci sa se dezlantuie "like there's no tomorrow" .
    Reusesti asta prin daruire, experienta si mult, foarte mult talent.
    Ai tu darul asta....
    Iti multumesc pentru ceea ce faci si astept cu nerabdare urmatorul eveniment semnat: Alin Krausz

    RăspundețiȘtergere
  8. oana pulbere, adica rus (dar nu ma pot obisnui inca :D)17 iulie 2012 la 20:26

    Cand am discutat prima data cu Alin, am zis ca nu vreau muzica populara, nu vreau etno, etc. Pana la urma a fost si muzica populara si etno. Pot sa spun ca era binevenita o repriza de populara, in care eu bineinteles ca nu dansam, sa-mi mai pot trage sufletul. Ideea este ca trebuie sa fie toate genurile de muzica, ca sa fie toata lumea multumita. Degeaba ai doar genurile muzicale care plac mirilor, daca lumea nu le gusta si sta morocanoasa la masa. Gusturile sunt diferite. "Degustibus non dispudandum" , nu? Pana la urma ma bucur ca ne-am lasat pe mana lui Alin. Experienta si-a spus cuvantul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Anul trecut prin mai cautam dj pt nunta ce avea sa fie anul acesta in iulie. Credeam ca va fi un proces lung, anevoios si ca voi ajunge, in final, pe mainile unei formatii care canta de toate, ca sa nu zic 'di toate'. Asa ca am inceput cu inceputul google.ro 'dj cluj-napoca', cautare care m-a dus direct pe miresici.ro unde am gasit vrute si nevrute. Printre toate aceste vrute si nevrute am dat de numele Alin Krausz...mi s-a parut un nume smecher, cu rezonanta...in spatele caruia ar putea sta chiar dj-ul pe care-l cautam. Ma si gandeam la discutii cu prietenele...si...dj v-ati gasit? Da. Pe Krausz, Alin Krausz...:) suna bine asa ca am pus mana pe un mesaj privat al unei miresici si am sunat. A fost primul dj cu care am vorbit si ultimul. Toti m-au crezut nebuna. Nu stiam alte nunti la care a fost, nu stiam decat ca trebuie sa am incredere in feelingul meu...si bine am facut. M-am stresat pentru flori, pentru mancare, pentru toate in ultima saptamana, cand, de fapt, eu trebuia sa fiu super relaxata. Succesul nuntii mele era asigurat inca din mai anul trecut. Nu a mai contat ce am pus pe masa...nu a mai contat nimic...muzica a facut tot. Alin e un baiat (Dj) deosebit. Succesul nuntii voastre e garantat. Am ajuns chiar sa fiu geloasa...nimeni nu a bagat de seama alte detalii ale nuntii mele...toti 'mi-l' laudau pe Alin. Chiar si vecinu, prieten bun, Dj de profesie, a spus ca este deosebit si m-a felicitat pentru alegere. Asa ca, daca vreti ca lumea sa nu vorbeasca despre altceva decat despre muzica eu zic ca ati ajuns unde trebuie. Nu am cuvinte sa-mi exprim recunostinta fata de tine si de profesionalismul de care ai dat dovada. La cat mai multe nunti reusite (cel putin ca a noastra, zic eu:D)! Bianca

    RăspundețiȘtergere